ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yağmurlu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli sadece son bir yılın değil, on yıllık uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktı.

Nis

Okulumuz öğrencilerine lise türlerini tanıtmak hem hedeflerine hem de kendilerine uygun liseyi tercih edebilmeleri için Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda misafir okul olan Yağmurlu İlkokulu ile birlikte çok güzel etkinliklerle birlikte kutladık.

Ara

Okulumuzda Karbonmonooksit gazından kaynaklı zehirlenmelerin önüne geçilmesi amacıyla bilgilendirme semineri okulumuz öğretmenlerimizce tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

May

Milli manevi değerlerimizi geliştirmek için milli şairlerimiz ve şiirleri konulu çalışmalarımızı tamamladık.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden her sınıf düzeyinde kazanım tesleriyle öğrencilerin öğrenme düzeylerini belirliyoruz

May

Öğrencilerimizin dur durak bilmeden araştırma yapabilmeleri için imkanlarımızı arttırdık.

May

Aile akademileri kapsamında sınava hazırlanan ailelere dönük seminerler düzenlendi.

Nis

Herbir öğrencimize evlerinde yetiştirmeleri için çam fidanı dağıttık.

Toplu Açılış Törenimiz

Mrt

Okulumuzda yaşanan aksaklıkların tespiti, yapıla bilecek olan çalışmaların belirlenmesi, gelişim göstermemiz gereken alanların ortaya konması amacıyla fikir alışverişinde bulunduk.

Mrt

Son sınıfta bulunan öğrencilerimizin sınava yönelik çalışmalarının takibi, hedeflerinin belirlenmesi ve bu yolda uygulamaları gereken adımlar hakkında bireysel ve toplu rehberlik etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyoruz.

Mrt

Okuma alışkanlığı kazanmak adına kitap dostları adı altında okuma grupları oluşturduk.

Mrt

Din öğretimi etkinlikleri kapsamında kırk hadis yarışması düzenledik.

Mrt

Okulumuzda satranç köşeleri oluşturup öğrencilerimizin kullanımına açtık.