ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yağmurlu İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Öğrencilerimizin Şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerini geliştiren faaliytler gerçekleştirdik.

Ock

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtavasıyla ilgili branş öğretmenlerimiz tarafından okulumuz öğrencilerine seminer tertip edilmiştir.

Ock

Mezun olacak öğrencilerimizi mezun ve sınavlar hakkında tecrübesi olan mezun bir öğrencimizle buluşturup konu hakkında onun izlenimlerinden faydalanmalarını sağladık.

Ock

Peygamberimizin (S.a.v) eğitim anlayışı ve eğitim metodlarıyla ilgili öğretmen arkadaşlarımız için bilgilendirici bir sunum etkinliği düzenlendi.

Ock

Okulumuzun koridor ve sınıflarına çeşitli alanlarda rol model alabileceğimiz şahsiyetlerin isimlerini verdik.

Kas

Okul olarak yeteneğimiz ve ilgimiz olan spor dallarında takımlar kurduk.

Kas

Öğrencilerimizle mesleki gelişim uygulamaları yaptık.

8 .Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavımızı Uyguladık

Kas

Covid-19 Sürecinde Eğitimi-Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar Semineri Rehberlik Öğretmenimiz Tarafından Öğretmenlerle Birlikte Gerçekleştirildi.

Kas

Kütüphanemizi, rafları ve kitaplarıyla baştan sona yeniledik.

May

Okulumuzda bu eğitim öğretim yılı içerisinde Kur'an-ı Kerim okumaya geçen ilk iki öğrencimize Kur'an-ı Kerim hediye ettik.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan tabletler hakkında öğrencilerimize eğitim verdik.

Nis

11 Nisan Şanlıurfa'nın Destansı Kurtuluşunu, kurtuluşu anlatan, o günün görüntülerini ve kahramanlarını gösteren video anlatımlarıyla birlikte kutladık.

Nis

Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri ocak ayı e-semineri

İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail YAPICIER Okulumuzu Ziyaret Etti.