ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yağmurlu İmam Hatip Ortaokulu

Bigep

Bigep projesiyle ilgili içerikler

Mrt

"İyilik Yolculuğu" İsimli BİGEP projemizin detaylandırılmış anlatımıdır.

Mrt

"İslam Alimlerinin Keşifleri: Bilgi ve İlham Kaynağımız" isimli BİGEP projemizin detaylandırılmış anlatımıdır.

Mrt

"HADİSLER HAYATIMDA" İsimli BİGEP projemizin detaylandırılmış anlatımıdır.

Mrt

"Okumaya Şimdi Başlıyorum, Harflerin Büyüsüne Kapılıyorum" isimli BİGEP projemizin detaylandırılmış anlatımıdır.

Mrt

Matematik sevgimizi ve ilgimizi arttırmak amacıyla geliştirmiş olduğumuz projemizi uygulamaya koyduk.

Mrt

BİGEP kapsamında öğretmenlerin EBA platformunu daha aktif ve etkili kullanabilmesi adına EBA Kullanım Semineri düzenlendi.

Şbt

Bigep Kapsamında Okul Müdür Yardımcımız Namık Eren AFFAK tarafından kitap okumayı yaygınlaştırmak amacıyla öğrencilerle birlikte okul dışında, öğrencilerin ders sonu hayvanlarını otlatırken kalan boş zamanlarında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

Bigep kapsamında öğrencilerimizin çevreye olan bilinç ve tutumlarını geliştirmek, içinde yaşadığımız bölgeyi mevcut kurak haline bir derece olsun müdahale edip yeşillendirmek adına çam ağacı fidanları getirip hem okulumuda dikimini gerçekleştirdik hem de köylerinde uygun yerlere dikmeleri için öğrencilere dağıttık.

Şbt

Bigep kapsamında öğrencilerimizin bölgedeki tarihi ve kültürel dokuyu öğrenmeleri, tanımaları ve yeni deneyimler elde edip okul kültürüne daha çok adapte olmaları, okula ve kültürüne olumlu ilgi ve tutum geliştirmeleri adına okulumuzun da içerisinde yer aldığı yağmurlu köyünde bulunan Soğmatar Antik Kent gezisi düzenlenmiştir.

Şbt

Bigep kapsamında öğrencilerin farklı deneyimler elde etmesi ve okula olan ilgi ve tutumlarının olumlu yönde gelişmesi adına gezici kütüphane aracını okulumuza davet ettik.

Şbt

Her sabah güne sağlıklı ve esnak başlayabilmek adına tüm öğrencilerimizle Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ozan GÜRLEYÜK hocamızın başkanlığında ısınma hareketleri yapıyoruz.

Şbt

Bigep kapsamında milli tarih bilincimizi ve kültürümüzü geliştirme kapsamında Sarıkamış Harekatı ile ilgili etkinlik düzenledik.

Okulumuzda Bigep projesi kapsamında Pamuk şeker günü etkinliği düzenlendi.

Bigep kapsamında veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Bigep  kapsamında Kariyer günleri projemizin ilkini gerçekleştirdik.