ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yağmurlu İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: eğitim

Nis

Okulumuz öğrencilerine lise türlerini tanıtmak hem hedeflerine hem de kendilerine uygun liseyi tercih edebilmeleri için Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

May

Milli manevi değerlerimizi geliştirmek için milli şairlerimiz ve şiirleri konulu çalışmalarımızı tamamladık.

Ock

Peygamberimizin (S.a.v) eğitim anlayışı ve eğitim metodlarıyla ilgili öğretmen arkadaşlarımız için bilgilendirici bir sunum etkinliği düzenlendi.

Kas

Okul olarak yeteneğimiz ve ilgimiz olan spor dallarında takımlar kurduk.

Kas

Covid-19 Sürecinde Eğitimi-Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar Semineri Rehberlik Öğretmenimiz Tarafından Öğretmenlerle Birlikte Gerçekleştirildi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan tabletler hakkında öğrencilerimize eğitim verdik.

İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail YAPICIER Okulumuzu Ziyaret Etti.

Şbt

Okul komşuları/ Anne Baba veli eğitimleri çerçevesinde okulumuzda seminer düzenlendi.